Shitet Call Center ne gjendje pune , ne shitje jane
16 / pc /monitore/ tastier / mouse/ mbajtese mouse / konektor / ushqyes
11 postacion ,16 karrige me ngjyre te kuqe dhe disa te zeza ,
1 server rack ,1 printer scanner fotokopje
,1 switch 16 portesh , 1 router mikrotic ,1modem tp link , 4 priza 3she profesionale
3 priza 6 profesionale , 20 kabell rrjeti 1 bateri Pc qendror , 1 tavoline team leader
2 tavolina te medha , 1 tavoline serveri
2 komodina , 1 tabele qe shkruhen kontratat
3 kosha per plehrat , 1 aromatik qendror
6 dosje dokumentash ,database afer 2 milion nr telefonie
Pajisjet shiten te gjitha bashke , cmimi 3000 euro diksutushem

Te interesuarit te kontaktojne ne cel ose ne whatsup 0682912324,


Cel. : 0682912324