Kerkojme Team Leader dhe Agjent Financiar !

Euro call eshte ne kerkim te nje Team Leader-i per gjuhen Italiane Angleze dhe Spanjolle qe te kete eksperience min 6 muaj ne fushen e telemarketingut Forex.

Kerkohen me eskperience ne kete fushe.
Orari i punes 10:00-19:00
Pagesa e kenaqshme dhe bonuse shperblyese.
PS:Nese keni dhe nje grup agjentesh me vete do ishte akoma me mire.

Per cdo informacion te detajuar ju lutem na kontaktoni ne adresen e mailit hreurocall@gmail.com ose nr e Cel: 0699713607

Ju mirepresim!