#KORFUZ⛵⚓⛱ - Destinacioni Ideal per te kaluar ditet e nxehta te Gushtit
🏨Akomodimi ne Hotel Bintzan Inn 3 Yje ( me pishine verore )
🥤Mengjes & darke bufe e hapur
👉Nisje Dt. 27 #GUSHT 👉 6 Dite Plazh 👉 Cmimi €255

👇👇Ne cmimin per person perfshihet:
1) Transporti vajtie – ardhje me autobuz sipas programit
2) Te gjitha shetitjet dhe transfertat ne plazhet dhe qytetin e Korfuzit sipas programit
3) Pese nete akomodimi ne KORFUZ ne hotel BINTZAN INN 3 Yje dhe me pishine
4) Perdorimi i pishines se hotelit
5) Mengjeset (buffe) ne restorantin e hotelit
6) Darkat (buffe) ne restorantin e hotelit
7) Shoqerues shqiptar gjate udhetimit