Tirane, ofrojme vend pune Ruby Developer Senior/Junior

Kompania FORWARD kerkon kandidate me profil Ruby Developer per degen e saj ne Tirane.
FORWARD eshte nje kompani e kontrolluar nga OMNIAWAY, kompani italiane me eksperience 15 vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).

Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
- njohuri/eksperience pune me Ruby eshte nje plus
- njohuri/eksperience me Laravel ose framework te tjere MVC eshte nje plus
- njohuri me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle, ...)
- njohuri mbi HMTL, CSS, Javascript, jQuery si instrumenta te programimit front-end
- arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)
- aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme

Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne gjuhen angleze ne adresen job@forward.al