Kerkohen operatre te gjuhes italiane, spanjolle, angleze dhe gjermane .
Te interesuarit duhet te jene rigoroz dhe ambicioz per rritje profesionale.
Te kene frymen e punes ne grup dhe te kene aftesi te mira komunikimi ne gjuhet perkatese.
Sistem pagesash dhe kushte komode ne ambientin e punes .
Te interesuarit te paraqesin cv e tyre ne adresen e email : hr.emiratess@gmail.com
ose kontaktoni per me shume info ne numrin :0682654646
Adresa : Myslym Shyri

Cel. : 0682654646