Kompania "AHC shpk" kerkon te punesoje IT Specialist, per pozicion pune tek Tuneli Thirres, Kukes

KRITERET QE DUHET TE PLOTESOJE KANDIDATI


  • Diplome ne Inxhinieri Elektronike, Informatike ose dege te ngjashme.
  • Tė kenė tė paktėn 3 vjet eksperiencė nė fushėn e IT-sė.
  • Aftėsi pėr tė konfiguruar, menaxhuar dhe pėr tė zgjidhur problemet nė lidhje me pajisjet e ndryshme hardware-ike.
  • Njohuri shume te mira ne rrjetet LAN/WAN. Preferohen njohuri shume te mira ne rrjetet Ethernet Industriale (Protokolli Profinet, Modbus, etj...) si dhe ne topologjite Ring.
  • Njohuri shume te mira ne pajisjet e komunikimit ne rrjet: Router-a, Switch-a L2/L3, Firewall-a, si dhe njohja e protokolleve te komunikimit TCP/IP, DHCP, DNS, VPN.
  • Njohuri te mira ne sistemet OS Windows dhe Linux. Njohuri ne administrimin dhe mirembajtjen e sistemeve Linux (mundesisht i certifikuar).
  • Njohuri shume te mira ne sistemet e video survejimit dhe akses kontrollit (DVR, NVR, IP Camera).
  • Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane.
  • I gatshem te punoje me turne.
  • Te kete leje drejtimi te kategorise B.Kandidatet e interesuar mund te dergojne c.v e tyre ne adresen e-mail: hr@ahc.al, ose te komunikojne tek numri telefonit: +355 68 20 55 689.
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen.