Jepet me qera ambjent biznesi ne nje godine provate te rrethuar me avlli dhe oborr te pershatshem per parkim. Ambjentet jane kate te plota rreth 200metra secili. Jepen 3 katet bashke ose vecmas. Cdo kat ka hyrje me vete, kati 0 dhe +1 mund te aksesohen edhe me pedana per shkarkim mjetesh, gjithashtu kane dysheme industriale te pershtashme per makineri.

Cmimi : 4 euro/m2

Per me teper kontaktoni 0689026078
www.habita.com