Ofrojme sherbim avokatie ne ceshtjet Civile,Administrative,Familjare,Penale etj.
Sherbimi ofrohet pa parapagim dhe konsulenca eshte falas.
Ofrojme sherbim per mbajtjen e llogarive te te gjitha subjekteve.
Ju garantojme sherbim cilesor me cmime nga me konkurueset ne treg.

Ju falenderojme per mirebesimin tuaj.

Cel. : 0677140833