Pershendetje , deshiroj te hap nje dyqan online per shitje dhe te jete me nje sistem qe te mundesoje blerje online
per rreth 400 produkte - Duhet te kete nje buton per blerje te shpejte ( Bli online ) dhe pagesa me paypal
Mundesisht nga Tirana pasi duhet te kontaktojme per detajet
Dua nje dizajn te thjesht si psh Dyqan Taxi https://dyqan.taxi
Nese dikush mund te me ndihmoje , buxheti im eshte rreth 500-600 euro maksimumi
Produktet qe do hidhen jane nga kozmetika
faleminderit

Cel. : 0682269399