Kerkohen:

1- Punonjes fast fudi, piciere, beres krepash (mundesisht ata qe kane njohuri ne te tria fushat, por nuk eshte domosdoshmeri).
2- Kamarier me kohe te plote, me ose pa eksperience.
3- Motorrist me kohe te plote, me ose pa eksperience.

Fast Food "No Name" i hapur prej dy muajsh prane "Parkut Olimpik" te Komuna e Parisit. Ambient modern, korrekt dhe sherbim cilesor.
Kerkohet staf qe eshte i afte te kete komunikim te mire me klientin. Eksperienca nuk eshte domosdoshmeri.
Per nje ineterviste, mos ngurroni te telefoni ne:

Cel. : 0698155055