Zona/Rruga : Fshati TUFIN

SHITET TOKE NE TUFINE AFER RRUGES SE ARBERIT

Shitet toke ne TUFINE 2730 m2, aty ku fillon rruga e Arberit nga Tirana. Toka eshte e kuadratuar dhe ndodhet 50 m larg rruges se Arberit. Toka eshte ne nje vend te gjelberuar dhe mjaft piktoresk. toka mund te perdoret per rezidenc banimi, per hotel dhe per cdo veprimtari tjeter industriale e tregtare. Shitet per 65 Euro/m2 me nje cmim total per 177.450 Euro. ( i Diskutushem)


  • Siperfaqja: 2730 m2
  • Tipi I Prones: Toke
  • Qyteti: Tirane
  • Zona: Fshati Tufin afer rr. Arbrit

Per me shume informacione klikoni linkun: https://www.merlinimobiliare.com
Cel. : 00355 684044520