2-Motoriste

Ofrojme vend pune: Shperndares me Makine
Ofrohen kushte tė mira pune

AFTĖSITĖ E KĖRKUARA

Te shperndaje me korrektesi dhe me efikasitet porosite e klienteve.
Te jene te shkathet, korrekte dhe pergjegjes per punen
Te komunikueshem dhe te sjellshem dhe koleget dhe klientet
Te njohe shume mire zonat dhe adresat e Tiranes
Te jete I pajisur me leje drejtimi klasi A ose B
Te kete mbaruar shkollen e mesme.
Mosha midis 20 deri ne 40 vjec.
Experienca e meparshme ne kete fushe perben prioritet.

Ju lutem te telefononi ne nr +355 69 70 14 599

Cel. : +355 69 70 14 599