Shiten nje frigorifer dy katesh kati poshte ngrires kati lart freskues.Nje Tv plazma 29" dhe nje apart digitAlb toksor me gjith karten smart.nje monitor dhurate por pa trurin. Njoftimi i limituar deri me daten 20 korrik 2019 pasi largohem jashte per disa muaji.Cmimi i padiskutueshem

Cel. : 0695527363