Bestflytickets.com eshte nje Agjensi qe merret me shitje te Biletave te Avionit, Rezervime Hoteli ne version Online dhe jo Local!
Kerkoj Bashkepunues ne kete sistem qe une kam ndertuar!

Kryesisht puna juaj konsiston ne Sjelljen e trafikut, vizitorit ne Webfaqe!
Teknisht eshte pune SEO
- Mirembajtie dhe komunikim nepermjet Social Media,
- Komunikim me klientin
- Google Keywords
- Marketing ne portale te ndryshme Globale Boterore!

Transparence e plote ne kete Biznes, Te ardhurat, profits 50-50.

Nese mendoni se keni Deshiren dhe Pasionin per tu bere pjese e ketij projekti,
Ju ftoj te me dergoni CV tuaj me Subjekt: Partner BestFlyTickets ne email: word@web-solutions.al