Zona e vilave gjermane

Shes 10 koshere Bletesh, me cmime teper te arsyeshem. – 10 koshere (arka druri) jane me nga 1 kat, me nje cmim prej 12000 leke / 1 koshere. Bletet jane ne gjendje te mire shendetesore te kuruara dhe kontrolluara nga ana veterinare dhe sipase standarteve te bletaris. Adresa: Tek vilat gjermane. Te interesuarit te kontaktojne
Cel .+355 67 561 7118

Tiranė, Shqiperi

Cel. : +355 67 561 7118