Zona/Rruga : Medar Shtylla

Jepet me qera garazhd i mbyllur me qepen elektrik, edhe parkimi mbyllet me qepen ne zonen e komunes se parisit.
Garazhdi ka hapesire edhe per magazine/depo dhe lejon parkim edhe te makinave te medha.

Cel : 0689026078