Karikues OEM per Apple iPod iPhone - A1400


I prodhuar nga materiale origjinale dhe cilesore
Vendoseni ne prize dhe lidhni kabellin USB
Specifikat:

Karikues Apple
Modeli: A1400
Hyrje: AC 100-240V / 0.15A, 50-60Hz
Dalje: DC5.1V / 1A
E pershtatshme per:

TE GJITHA MODELET E IPHONE DHE
IPAD.

tel:
0697773339