Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.
Sefundmi i zgjeruar edhe ne fushen e prodhimeve bulmetore , me seli ne fabriken ne Sukth,Durres ,

Ofron vend pune ne pozicionin Teknik-Elektricist i mesem i cili duhet te permbushe keto kritere:


1. Te kete perfunduar arsimin e mesem
2.Te kete eksperience pune minimalisht 2 vite ne kete fushe ( Ne linje prodhimi produktesh ushqimore)
3. Te njohe e zbatoje rregullat e sistemit teknik, dhe makinerive


Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen e-mailit: info@ags.al ose te paraqiten prane zyrave ne adresen Ruga "Beqir Luga" afer Pazarit te Ri ,Tirane.


Cel. : 069 60 44 707