Miq te TCT
Rifillon trajnim Excel per te gjithe te interesuarit.

Trajnimi bazohet ne objektivat e certifikimit Microsoft Excel 2016 dhe zhvillohet ne PRAKTIKE, per tju pergatitur per tregun e punes.
9 jave = 30 000 L
Mirepresim te interesuarit te kontaktojne: 067 686 1620
Cel. : 0676861620