Shiten paisjet e nje dyqani veshjesh te perdorura vetem 3 muaj ;

Sasia Pershkrimi Permasat


2 Rafte metalike/dru - 260 x 150 x 40
2 Rafte metalike/dru - 260 x 100 x 40
1 Banak me syrtare dhe ndarje 130 x 90 x 60
1 Ekspozitor 150 x 50 x 50
2 Manekine te medhenj lucido
1 Manekin i vogel (femije) lucido
1 Zgabel lekure/inoks
1 Perde sebashku me shufren e inoksit kendore 100 x 100


Cmimi pakete : 150 000 leke (i skontuar)

Cel : +355674074674

Name:  IMG_4695.jpg
Views: 76
Size:  82.7 KBName:  IMG_4697.jpg
Views: 35
Size:  84.3 KBName:  IMG_4692.jpg
Views: 33
Size:  50.8 KBName:  IMG_4693.jpg
Views: 34
Size:  58.7 KBName:  IMG_4694.jpg
Views: 35
Size:  58.7 KB