Shiten apartamente 1+1 dhe duplekse ne nje kompleks te ri , te Liqeni i thate
Siperfaqe te ndryshme ,
Punime te reja ,teper cilesore
Me hipoteke
Apartamente 1+1 2+1 kate te ndryshme siperfaqe te ndryshme , orientime te ndryshme.
Cmimi i shitjes varion sipas kateve orientimit sipefaqeve 850/ m2 -950 euro /m2