Pershkrim

A.M.G shpk - Algida eshte kompani me eksperience 20 vjecare ne importimin dhe shperndarjen e produkteve ushqimore te ndryshme te ngrira. Sot jemi prezent ne te gjithe tregun shqiptar me nje game te gjere produktesh. Per shkak te zgjerimit te vazhdueshem kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Pozicioni qe ofrohet: Punetor Magazine.

Detyrat
- Pergatitja e porosive te ndryshme ne magazine.
- Sistemimi i Magazines.

Kualifikimet

- Te jete i afte te punoje ne grup.
- Te jete i komunikueshem.
- Te kete njohuri te mira te drejtimit te pirunit.
- Aplikantet duhet te jene te gatshem te punojne me orar te zgjatur (sipas nevojes).
- Te banoje ne Tirane ose zonat afer.

Shenime

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: hr@amgfood.com ose te kontaktojne ne nr. telefoni +35542453185 Vetem aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit. Ju lutemi percaktoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni. A.M.G shpk - Algida promovon shanset e barabarta!