1. Standart KURSE PER BERBER TIRANE: BARBERSCHOOL Samo, ZHVILLON KURSE PER BERBER, DHE TRAJNIME PRAKTIKE 3 MUJORE PER BERBER

  BARBERSCHOOL Samo: ZHVILLON KURSE PER BERBER. ME NJE EKSPERIENCE 20 VJECARE NE FUSHEN E KURSEVE PER BERBER NE BEJME TE MUNDUR QE BRENDA PAK MUAJSH JU MUND TE MESONI TEKNIKAT MODERNE DHE BSHKEKOHORE TE PRERJES SE FLOKUT, STILIMIT , RRUAJTJRS, TE TRAJTIMI TE FYTYRES ME MTODA TE NDRYSHME. NE FUND PAJISENI ME CERTIFIKSTE SHTETERORE QE NJIHET DHE JASHTE SHQIPERIS, PER KUSANTET ME TE MIRE OFROJME MUNDESI PUNSIMI .GJITHASHTU NE OFROJME DHE TRAJNIME PRAKTIKE AFATSHKURTER KOHORE 2-3 MUJORE PER BERBERAT FILLESTARE QE DUAN TE BEJNE ME SHUM PRAKTIK DHE TE NJIHEN ME TREGUN E PUNES Cel : 0692522944.
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_20190210_190842_115.jpg
S: 445
Madhesia: 54.4 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_20180817_182053_484.jpg
S: 426
Madhesia: 35.6 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_20190210_190810_206.jpg
S: 416
Madhesia: 59.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_20180918_151747_361.jpg
S: 413
Madhesia: 50.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_20181018_211850.jpg
S: 422
Madhesia: 55.3 KB