Ofrohet vend pune Operatore qe merret me marrjen e porosive nepermjet telefonit ne Depon Farmaceutike.

"Florifarma" Shpk , ofron vend pune me orar te plote.

Kandidatet duhet te plotesojne keto kerkesa:


  • Te kete perfunduar studimet e larta.
  • Te kete eksperience pune mbi 1 vit ne pune te ngjashme ne depo farmaceutike si operatore.
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese, perpikmeri, motivim dhe pergjegjesi te larte ne pune.
  • Te jete e afte per te punuar ne grup dhe fleksibel me oraret.
  • Te njohe mire programet baze kompjuterike.
  • Preferohet te njohe barnat dhe produktet.


Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne adresen e meposhtme;

lazer.marku@florifarma.com


Vetem kandidatet qe perzgjidhen do te kontaktohen nepermjet telefonit.