MAN 14-280 VOLIMI 99 M3-KAPACITETI MBAJTES 18t
KAMION MAN 14-280
-VITI I PRODHIMIT 2002
-FUQIA MOTORRIT 280 HP
-PESHA MBAJTESE 7TON
RIMORKIO---
-VITI I PRODHIMIT 2010
-PESHA MBAJTESE 11 TON


(KAMION+ RIMORKIO)
VOLUMI TOTAL I MJETIT =99M3
VOLUM I PERDORSHEM PER NGARKESE =83M3
KAPACITETI MBAJTES 18TON.


SERVISE TE KRYERA PERIODIKE TE ADMINISTRUAR ME LIBER .
TAKSA DHE SIGURACIONE TE PAGUARA.


Cel. : 0694095933