Kliko

 1. Standart Perforcues interneti , Wi-Fi Repeater Access Point ,20 Euro

  Perforcues wireless i markes BL-WA730RE
  Vendoset ne prize dhe ju mund te merni internetin dhe ne distanca me te largeta.
  Shpejtesia e transmetimit te wifi-se 300MBPS
  Me dy antena te brendshme
  Perforcuesi ju ofron mundesine e marrjes se sinjalit wifi edhe ne vendet e parritshme nga ruteri dhe ben shperndarjen ne distanca me te largeta.
  Perdoret kryesisht per katet e nentokes ose katet e dyta dhe te treta te shtepise, biznese apo podrume etj.
  Eshte e thjeshte shtypni butonin WPS ne routerin tuaj dhe butonin RE tek perforcuesi dhe eshte gati.
  Routeri juaj nuk ka nje buton WPS. Ju mund te beni konfigurimin e paisjes tuaj me ane te webit perkates.
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Wifi-Router-Repeater-802-11N-B-G-Computer-Networking-Range-Expander-Wireless-300M-Roteador-Signa.jpg
S: 147
Madhesia: 21.4 KBKlikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: s-l1600 (2).jpg
S: 63
Madhesia: 20.2 KBKlikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: s-l1600 (3).jpg
S: 67
Madhesia: 48.3 KB

  Cel. : 0697773339
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: wifi-extenders-index.jpg
S: 64
Madhesia: 15.4 KB