1.Menager/e per bisnes tregeti lulesh Tirane.

Vend pune me prespektive dhe afatgjate.

1.Menager/e per bisnes tregeti lulesh.Te kete shkollen e larte ne ket dege: Agro Bisnes/Menagim Bisnes/Finance.
Te kete pervoje te punoje ne grup.
Mosha jo me shume se 35 vjec.Per me shume info telefononi:
cdo dite prej ores 09:00 deri ne oren 16:00.
Cel : 0692052161

2. Punonjese per dyqan lulesh(F).

2.Punonjese per dyqan lulesh. (TEG) (QTU) (Ring Centre)
Do te kete shume favore te kete mbaruar shkollen e mesme Buqesore ose te larten.
Te kete pervoje te punoje ne grup.
Mosha jo me shume se 35 vjec.
Do te trajnohet ne prezantimin e produktit per 10 dite.

Telefono cdo dite prej ores 09:00 deri ne oren 16:00.
Cel : 0692052167