Anxhelo’s Flat ne Livadh, Himare kerkon kamarier me eksperience pune per muajt e veres!

Gjuha e huaj anglishtja e detyruar, gjuha e dyte perben avantazh !

Akomodimi dhe ushqimi I perfshire dhe pagesa e mjaft e kenaqshme !

Te interesuarit te kontaktojne ne 0699666510 !