Vlore, ofroj vend pune Ndihmes Kushunier/e per muajt e veres ne Hotel/Resatorant ne Himare

Kerkohet Ndihmes kushuniere per muajt e veres 1 qershor - 30 shtator ne Resatorant ne Livadh/Himare.
Kushtet e punes jane :  1. Te jete e sjellshme, e komunikueshme dhe te jete korrekte ne pune.
  2. Te kete eksperienca pune te meparshme ne te tille profesioni.


Akomodimi Falas !

Pagesa e kenaqshme !!

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne 0699666510!