Shitet biznesi i nje farmacie ,te gjithe barnat me inventar,
me kontrate me FSDKSH
te gjithe aksesoret e nevojshem ,ne gjendje pune prej vitit 2014,
ne rruge kryesore tek rruga 5 maji,ne pozicion shume te favorshem prane nje kompleksi te ri pallatesh,
me qera teper ekonomike dhe me nje klientele te ngritur ,me kontrate minimimi 5+5 vjecare.

Cmimi 8000 €

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e tel 0682015555