Zona/Rruga : Misto Mame

Tirane,Riparoj xhamat e perparem te makinave

Riparoj xhama te perparem te makinave,qofshin ato yll, krisje deri ne 20 cm.

Gjithashtu edhe xhama furgoni dhe autobusi.

Cdo i interesuar te me kontaktoje ne

0672065964 (Adi)

Adresa: Misto Mame-Tirane