Kerkohet Picier per muajt e veres ne Hotel/Resatorant ne Ksamil.
Kushtet e punes jane :


  1. Te jete i sjellshem, i komunikueshem dhe te jete korrekt ne pune.
  2. Te kete eksperienca pune te meparshme ne te tille profesioni.
  3. Gjuha e huaj perben avantazh.


Pagesa e kenaqshme !!

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne 0692543932!