Kompleksi Fiori di Bosco!!!
Vendndodhja te rruga Don Bosko
Shiten:
Apartamente 1+1 me siperfaqe nga 64-72 m2
Apartamente 2+1 me siperfaqe nga 88.5-91-95.5-97-104.8-106 m2
Apartamente 3+1 me siperfaqe nga 129 m2-134.5-150 m2

Shiten ambjente sherbimesh corner 90m2 dhe 130 m2

Cmimet e apartamenteve variojne nga 900-850 eu/m2

Per me teper kontaktoni ne nr 069 99 47 554, 069 72 64 350