+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, kerkoj vend pune part time Financiere

  Ofroj mbajtje te llogarive financiare dhe mbyllje bilanci me cmime te arsyeshme.

  Part time.
  Eksperience shume vjecare ne finance/kontabilitet.
  Garantoj cilesi dhe bashkepunim.
  Ne Tirane dhe ne Elbasan.
  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur