Zona/Rruga : rruga e kosovareve

Shitet biznesi i nje bar-kreperie ne Rrugen e kosovareve
Ndodhet ne nje zone shum te frekuentuar
Ne gjendje pune me biznes te ngritur prej 2 vitesh
Eshte totalisht i Kompletuar
Paisje nga me te mirat te gjitha te reja
Cmimi i shitjes se biznesit 7000 euro
Aktualisht eshte ne gjendje pune dhe cmimi i qerase eshte 60000 leke / muaji