Zona/Rruga : Sulejman Delvina


Shiten dy hyrje 1+1 dhe 2+1 me sip 30+60=90 m2

ka qene 3+1 dhe eshte e ndare me sip 1+1sip 30 m2

eshte ndetrim i vjeter me punime teper cilesore

dhe 2+1 sip 60 m2 me dy banjo me dritare sejcila shiten

te dyja bashke ndodhet rruga Sulejman Delvina afer Postes 8

ēmimi eshte 97 mije euro me lek kesh AGJENSIA IMOBILARE VISION TEL 0682253407 0695326329

Cel. : 0695326329