Shes stabilzator tensoni monofaze dhe trefazor, kam per te gjitha llojet e tensionit ne hyrje,
fuqite ne dispozicion jan nga 5 kva der ne 500 kva jan me stabilizim te brendshem te pavarur per secilen faze me vete . Garanci 2 vjet


Cel : +355697045104