Kerkohet urgjent menaxher gjermanisht (call center)

Kerkohet:

  1. Gjermanishte mbi nivelin mesatar
  2. Disponibiliteti full time
  3. Eksperienca te meparshme

Ofrojme:

  1. Mundesi rritje profesionalisht
  2. Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
Te interesuarit te kontaktojnene numrin +355 69 77 94 147