ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj ndermjetesimin ne tregun e punes.
Ne pėrdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore pėr t'ju pėrgjigjur nevojave tė klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.

Per nje klientin tone, nje nga kompanite farmaceutike me te medha ne vend, me vendndodhje ne autostrade, ALBA PUNESIM ka nisur procesin e selektimit te kandidatėve per pozicionin:

Pergatitje porosish ne Depo Farmaceutike

- Kandidatet duhet te kene perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget : kimi / biologji/ farmaci
- Te mos kene angazhime shkollore

Pozicioni ka te beje me pergatitjen e porosive per klientet e kompanise farmaceutike (farmacite) dhe procese te tjera pune.

Janė tė ftuar tė aplikojnė tė gjitha kandidatet e interesuara nė adresėn: info@albapunesim.al , duke shenuar tek subjekti pozicionin: Pergatitje porosish ne Depo Farmaceutike.

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhura nga Cv-ja, do te kontaktohen per interviste.