Age Call kerkon operator/e per fushaten Vodafone Italia . Kerkojme:
  • Operator/e me njohuri ne gjuhen italiane , dhe te jet i afte per shitje
  • Operator/e me eksperience minimalisht 6 muaj ne fushatat e telefonise
  • Bashkepunues dhe korrekt
  • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe

Ofrojme:
  • Pagesa nder me te lartet ne treg.
  • Orari 17:00-21:00 ose 15:00-21:00
  • Te shtune dhe te diele pushim
  • Kontrate sipas legjislacionit shqiptar
  • Ambiente te pershtatshme dhe komode

Kontaktoni ne numrin e telefonit: 0692166465 Shkruani ne adresen e email-it: recruitment@age-group.al