AGE GROUP distribuisce mandati diretti per call center in start up o in crescita.Kerkojme:
  • Call Center ne gjithe qytetet e Shqiperise qe jane te interesuar per mandate direkte me pagesa te kenaqshme
  • Me eksperience
  • Bashkepunues dhe korrekt
  • Te jene te afte dhe profesional.

Ofrojme:
  • Pagesa brenda 45 diteve
  • Backoffice te dedikuar
  • Trasparence maksimale
  • Eksperience 6 vjecare ne fushata te ndryshme.

Kontaktoni ne numrin e telefonit:0694399479 Shkruani ne adresen e email-it:recruitment@age-group.al Cel. : 0694399479⚠️CORRI VERSO IL SUCCESSO!!⚠️