Age Call kerkon operator/e per fushaten e Ricerca di mercati Esteri , export/import .

Kerkojme:
  • Operator/e me njohuri ne gjuhen italiane, ose Gjermane mbi mesataren.
  • Operator/e me eksperience ose jo.
  • Bashkepunues dhe korrekt.
  • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe.


Ofrojme:
  • Pagesa 2.35 euro/ora deri ne 3 Euro per ore.
  • Orari 9:00-13:00 dhe 14:00-18:00.
  • Te shtune dhe te diele pushim.
  • Kontrate sipas legjislacionit shqiptar.
  • Ambiente te pershtatshme dhe komode.


Kontaktoni ne numrin e telefonit: 0694399479
Shkruani ne adresen e email-it: recruitment@age-group.al