Age Call kerkon operator/e per fushaten e Ricerca di mercati Esteri , export/import . Kerkojme:
  • Operator/e me njohuri ne gjuhen italiane, ose Gjermane mbi mesataren
  • Operator/e me eksperience ose jo
  • Bashkepunues dhe korrekt
  • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe

Ofrojme:
  • Pagesa 2.35 euro/ora deri ne 3 Euro per ore
  • Orari 9:00-13:00 dhe 14:00-18:00
  • Te shtune dhe te diele pushim
  • Kontrate sipas legjislacionit shqiptar
  • Ambiente te pershtatshme dhe komode

Kontaktoni ne numrin e telefonit:0694399479 Shkruani ne adresen e email-it:recruitment@age-group.al Cel. : 0694399479