Karikues Wireless

Karikues Wireless sherben per te karikuar celularin tuaj nepermjet wirelessit.
Ju duhet ta vendosni karikuesin ne prize nepermjet adaptorit dhe me pas mjafton te vendosni celularin mbi karikuesin wireless dhe celulari juaj do te karikohet pa patur nevojen e vendosjes se fishes ne celularin tuaj.
Eshte fast charger!
Super cilesor !
Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal !
Per me teper mund te na kontaktoni ne 042253169 ose 0674032999
Cel. : 042253169