1. Standart Durres - kurse kontabiliteti+Deklarime Online+Legjislacion Fiskal

  Me eksperience disa vjecare ne sherbimet e auditimit, konsulences dhe kontabilitetit ndaj bizneseve, TRIAL STUDIO tashme ofron kurse kontabiliteti.

  KY KURS MUND T'JU SHERBEJE:

  -Subjekteve qe kane nevoje te investojne ne rritjen e performances dhe eficences se personelit te tyre si edhe trajnimin e punonjesve te rinj.
  -Sipermarresve te cilet duan te perfitojne njohuri ne fushen e kontabilitetit per t'i shfrytezuar ne funksion te ushtrimit te detyrave te tyre.
  -Profesionisteve te rinj qe duan te investojne ne zhvillimin e karrieres.
  -Studenteve si pregatitje per tregun e punes.
  -Individeve qe ushtrojne apo deshirojne te ushtroje nje profesion ne fushen e finances, pavarsisht studimeve qe kane kryer.


  DUKE MARRE PJESE NE KETE KURS, JU DO TE PERFITONI:

  -Praktike kontabel ne programin
  Alfa Web. Rasti trajtohet nga ana ligjore hap pas hapi dhe ne te gjitha rregjistrimet kontabel nga celja deri ne mbylljen e bilancit.
  -Deklarime online.
  -Njohuri rreth legjislacionit fiskal, tregtar dhe kontabilitetit;
  -Pakete te plote te ligjeve fiskale te azhornuara, te cilen e merrni me email ose USB;


  • Kurset zhvillohen ne grupe minimale deri ne 4 persona.
  • Kohezgjatja e kursit eshte 15 dite nga 1.5 ore.
  • Ofrojme kurse individuale te personalizuara, ne baze te nevojave te aplikantit.
  • Oraret jane nga ora 14:00-20:00.
  • Ne fund te kursit pajiseni me certifikate.
  • Ne fund te kursit, CV-te e kursanteve, ruhen dhe rekomandohen nga zyra te klientet e saj per vendet e reja te punes.


  https://www.facebook.com/SKF2018/?modal=admin_todo_tour


  Per me shume informacion, mos ngurroni te na kontaktoni:
  069 77 36 553
  Email:info@trialstudio.al
  Adresa: Durres, Lagja nr. 17, rr. "Stef Kaculini", Pallati "Port View"
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: kurset 1.jpg
S: 218
Madhesia: 36.0 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: thumbnail (8).jpg
S: 162
Madhesia: 24.1 KB