Shiten USB TE NDRYSHEM ME SUPER CMIM:
USB 32 GB metalik kundra ujit- 1200 leke
USB 16GB me porte android - 900 leke.

Disponojme modele dhe ngjyra te ndryshme

Adres: ish stacioni i fundit i Tiranes se re, Rr. Isuf Elezi. Tirane
internetelio@hotmail.com
Cel. : 0689083894