Ndertoj website te ndryshme duke perdorur te gjitha llojet e teknologjive.

1-) Mund te krijoj faqe(site) nga e para duke perdorur Laravel (PHP) backend dhe Front End.
2-) Modifikm faqesh ekzistuese dhe rregullim bugesh ose problemesh te ndryshme qe mund te kete siti.
3-) Punim faqesh ne CMS si Wordpress,Drupal Magento dhe modifikim i faqeve ekzistuese.

Punoj prej 3 vitesh si Full Stack Web Developer per kompani te fuqishme brenda Shqiperise me kliente nderkombetare dhe kam eksperience profesionale ne fushen e programimit ne web.
LinkedIn Profile:
https://www.linkedin.com/in/marvin-dinaku-223706140

Disa nga punet qe kam punuar:
1-) http://berdicacement.al/
2-) http://www.hap.org.al/?lang=en
3-) http://repeat.al/

Projekti qe punoj aktualisht eshte: https://teachpitch.com/

Email: marvindinaku@gmail.com
Cel. : +355674978569