Aktualisht ndjek studimet master psikologji klinike. Jam e interesuar te punoj ne fushen time ne turnin e paradites. Kam punuar ne nje klinike ku ofroheshin sherbime psikologjike si vullnetare dhe me pas si e punesuar.
Kam punuar gjithashtu si operatore ne gjuhen angleze per rreth 8 muaj . Email: ildalami2015@gmail.com