Mirmbajtje profesionale neper komplekse vilash,pallatesh,qendra tregtare,suvatime,shtrim pllakash,lyerje fasadash nga jashte dhe brenda,sherbime dhe riparime hidraulike,saldator riparime dhe sherbime konstruksione metalike , murator,nivelime betoni etj per me shume cel;0699206110

Cel. : 0699206110