Jap me qera ambjente biznesi 200m2 dhe 1000m2 te pershtatshem per aktivitete te ndryshme.Ambjentet ndodhen ne Rr."Princ Vidi",Njesia Nr.11 Tirane.

Cel. : 0675200370